L’Associació per a la diversitat afectiva als Països Catalans és la responsable del tractament de les dades personals de la persona interessada i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Per interès legítim del responsable: gestionar la participació de l’interessat en l’activitat EIXAMS VII que es realitzarà a la Garrotxa entre el 6 i el 10 de desembre de 2023
Per consentiment de la persona interessada: l’enviament de comunicacions per a la logística i participació en l’aplec i subscripció a la llista de correu de comunicacions de l’activitat.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
Consentiment per al tractament de dades Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets que assisteixen a la persona interessada:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:
EIXAMS, Associació per a la diversitat afectiva als Països Catalans. Domicili al carrer de Badia, número 7, 4rt 2a, codi postal 08012, de Barcelona Email: aplec@eixams.cat
Per realitzar el tractament de dades descrit, la Responsable del Tractament necessita el seu consentiment explícit o el del seu representant legal.