Dia

Del 2 al 6 de desembre de 2022.

Aquest any hi haurà la possibilitat de venir 3, 4 o 5 dies!

Lloc

Cambrils, comarca del Baix Camp (Tarragona).

Preu

Inscripció 3 dies del 2 al 4/12: 100€.

Inscripció 4 dies del 2 al 5/12: 150€.

Inscripció 5 dies del 2 al 6/12: 200€.

El preu, que cobreix l’estança en pensió completa i habitacions compartides més les despeses d’organització.

Adaptat

La casa on ens allotgem es adaptada per a cadira de rodes.

Accès

L’accés amb transport públic és senzill des del sud i des del nord, i l’organització mirarà de posar un cotxe, si és necessari, per a cobrir la distància des de l’estació de tren més propera a l’allotjament.

Beques

Les persones interessades a participar i que per raons econòmiques no poden accedir a l’esdeveniment, podran indicar-ho al formulari d’inscripció perquè l’organització en faciliti la seva subvenció (parcial o total) per part d’altres assistents amb més possibilitats.

Vegui
Menú Vegetarià i Vegà

Pots escollir menú vegetarià o vegà.

Menors i famílies

L’esdeveniment està obert a la presència de les famílies de les participants, però amb certes condicions de seguretat i operativitat. Si per venir necessites que la teva mainada també hi assisteixi, si us plau contacta amb l’organització per poder-ne parlar. Del mateix mode, si per assistir necessites l’acompanyament d’una altra persona, contacta’ns. Per altra banda, com que els membres de l’organització no podem assumir responsabilitats civils de més, no es permet la participació als tallers d’Eixams a persones menors de edat no emancipades legalment.