Cambrils, del 3 al 6 de desembre de 2021

Criteris de baremació

L'objectiu principal d'aquesta trobada és crear discurs i enriquir-nos totis plegades, fer xarxa, intercanviar eines, informacions i experiències. Per a afavorir-ho, el sistema d'accés a l'esdeveniment no té en compte l'ordre d'inscripció sinó una sèrie de variables amb què intentem garantir el màxim de diversitat possible. És per això que al formulari demanem informació relativa a:

Cadascun d'aquests factors afegeix una puntuació major o menor a la preinscripció de cada participant i, un cop computades totes aquestes puntuacions, les primeres vuitanta persones de la llista són contactades per a confirmar la seva inscripció a Eixams.

L’objectiu d’aquesta baremació és garantir la major diversitat i representació possible d’aquelles persones i col·lectius que socialment es troben més excloses i vulnerabilitzades.

D'altra banda, l'organització es reserva el dret d'excloure del procés de baremació a persones preinscrites si així ho considera convenient, especialment si creu que la seva participació pot posar en perill l'espai de seguretat de l'esdeveniment.